CATERING ŚWIĄTECZNY

catering świąteczny

Zapraszamy do składania zamówień na* CATERING ŚWIĄTECZNY.
Zamówienia na dania wigilijne i świąteczne na wynos przyjmujemy do 15.12.2020 pod nr tel. 606-429-932, na adres e-mailowy UROCZA@UROCZA.PL oraz na miejscu w restauracji UROCZA Serpelice 123.
Potrawy odbierać można w restauracji UROCZA w dniach: 23.11.2020 między 12:00-16:00 oraz 24.11.2020 między 10:00-12:00.


Potrawy możemy przygotować w pojemnikach jednorazowych: tace, pojemniki na sałatkę, zupę, dania gorące i zimne 3 zł/szt.


POTRAWY WIGILIJNE NA ZIMNO
śledzie w oleju z cebulką – 40zł/kg
śledzie pod pierzynką – 40zł/kg
śledzie z śmietanie – 40zł/kg
rolmopsy śledzie – 40zł/kg
tatar z łososia – 15zł/100g
carpaccio z łososia – 40zł/półmisek (6 porcji)
rolada z łososia w cieście szpinakowym – 50zł/0,5kg
roladki z łososia z musem serowo-śmietanowo-chrzanowym – 50zł/półmisek (6 porcji)
ryba po grecku – 30zł/0,5kg
karp w galarecie – 40zł/półmisek (6 porcji)
miruna w zalewie słodko-kwaśnej z piklami – 35zł/półmisek (6 porcji)
tymbaliki rybne – 6zł/porcja (min. 5 porcji)
pstrąg faszerowany – 45zł/sztuka
szczupak faszerowany – 90zł/sztuka
pasztet z selera – 40zł/sztuka
karp smażony w panierce – 8zł/100g
sałatka pieczarkowa – 50zł/kg
sałatka śledziowa – 35zł/kg
sałatka chłopska – 40zł/kg
sałatka ziemniaczana – 25zł/kg
sałatka jarzynowa – 40zł/kg


POTRAWY WIGILIJNE NA CIEPŁO
barszcz czerwony – 12zł/litr
paszteciki z ciasta drożdżowego z kapustą i grzybami – 3zł/sztuka
krokiety z kapustą i grzybami – 4zł/sztuka
zupa borowikowa z łazankami – 10zł/300ml
kapusta wigilijna z grzybami – 30zł/kg
kapusta z grochem i grzybami – 35zł/kg
kapusta zasmażana z borowikami i śliwkami – 40zł/kg
sandacz duszony z kurkami – 30zł/200g
pierogi z kapustą i grzybami – 30zł/kg
pierogi ze szpinakiem i serem – 40zł/kg
pierogi z kurkami – 50zł/kg
pierogi ruskie – 35zł/kg
uszka z kapustą i grzybami – 35zł/kg
kopytka – 25zł/kg
kluski śląskie – 25zł/kg


POTRAWY ŚWIĄTECZNE
schab pieczony – 40zł/kg
karkówka pieczona – 40zł/kg
boczek pieczony – 35zł/kg
pasztet domowy – 20zł/kg
baleron białoruski z kurczaka – 40zł/kg
rolada z kurczaka – 40zł/kg
schab po warszawsku – 45zł/półmisek (8 porcji)
schab ze śliwką w galarecie – 45zł/półmisek (8 porcji)
bigos z mięsem i grzybami – 35zł/kg


NA SŁODKO
kompot z suszu – 7zł/litr
kutia z ryżu brązowego z bakaliami – 8zł/100g
sernik – 30zł/kg
makowiec – 30zł/kg
szarlotka – 35zł/kg